7.5.2011 - Modřice - turnaj trojic

07.05.2011 14:32

Skupina OLD BOYS nohejbalového oddílu Sokol SDS Exmost Modřice pořádá dne 7.5.2011 od 9,00 hodin na místních dvou venkovních kurtech další ročník tradičního turnaje trojic v nohejbale o Pohár starosty Města Modřic.

Hraje se dle pravidel ČNS s výjimkou možné hry na 3 dopady. Turnaj je určen pouze pro neregistrované hráče nohejbalu. Výjimka platí pouze pro členy mládežnických oddílů Sokola SDS Exmost Modřice ve věku do 18-ti let (ročníkově). V případě příjezdu mužstva s registrovaným hráčem mimo výše uvedenou výjimku nebude toto mužstvo připuštěno do hry.

Prezentace mužstev je od 8,00 do 8,30 h v areálu kurtů. Následovat bude rozlosování do skupin a hra započne od 9,00 hodin.

Turnaj má maximální kapacitu 16 mužstev, přičemž mužstva budou rozdělena do 4 čtyřčlenných skupin, odkud budou z každé dvě nejlepší mužstva postupovat do play-off. Nasazení do skupin se losuje. Všechny zápasy se hrají na dva vítězné sety, třetí set od stavu 0:0.
Pořadatel si vyhrazuje právo tento systém z důvodu menšího počtu mužstev či nepřízně počasí změnit. V případě krajně nepříznivého počasí se turnaj odehraje v místní tělocvičně na 1 kurtu – v tomto případě bude hrací systém turnaje výrazně přizpůsoben.

Startovné činí 300,- Kč na trojici a je splatné v hotovosti při prezenci. Během turnaje si účastníci budou moci zakoupit teplé jídlo a další občerstvení včetně nápojů. Šatny i sprchy budou k dispozici. Parkovat lze vedle kurtů.

První čtyři umístěná mužstva obdrží ceny podobě peněžních poukázek do hypermarketu Albert. Medailisté dostanou také poháry. Vítěz pak navíc k zapůjčení velký putovní pohár.

Každý z hráčů zodpovídá za svůj zdravotní stav a nastupuje na vlastní riziko. Pořadatel turnaje nenese žádnou právní ani finanční zodpovědnost za případnou zdravotní újmu spojenou s účastí na turnaji. Za odložené věci, včetně těch v prostoru šaten, si ručí každý sám.

Pořadatel přijímá přihlášky v pořadí dle data jejich podání a to mailem na adrese jahoda.petr@email.cz

Na setkání na kurtech se těší
Petr Jahoda (mob. 603 808 048) a ostatní členové OLD BOYS Modřice

Zpět