Bronzoví Sympaťáci na Velikonoce

04.04.2010 13:39

Dne 3.4.2010 se konal tradiční Velikonoční turnaj trojic v Letovicích. Turnaje se zúčastnilo 15 kvalitních týmů, které jen potvrdily vzrůstající úroveň tohoto každoročního nohejbalového setkání. Týmy byly rozděleny do třech základních skupin, ve kterých se hrálo každý s každým na dva hrané sety. Dále postupovaly všechny týmy do vyřazovacích bojů v pavouku A nasazených dle předešlých výsledků v základních skupinách. Poražení z pavouka A dále pokračovali v pavouku B, jehož vítěz se utkal s vítězem pavouku A o celkové vítězství.

Tým Sympaťáků ve složení Jaroslav Polák, Jan Pospíšilík, Pavel Bohuš a Jiří Kolouch obsadil ve skupině B druhé místo po těsné porážce od Sebranic, remíze s týmem Vořešprut a vítězstvími nad Svinošicemi a M. Trnávkou II.

Po hladných vítězstvích v osmifinále a čtvrtfinále (i nad loňskými vítězi) náš tým čekala v semifinále kvalitní Litomyšl, vítěz základní skupiny C. Po bezchybném  soustředěném výkonu si vítězstvím Sympaťáci zajistili umístění na stupních vítězů, v nejhorším případě 3.místo. Ve finále pavouku A náš tým bohužel opět podlehl týmu Sebranic, opět po velmi dobrém výkonu jako v základní skupině. Po porážce zklamaní Sympaťáci podlehli i ve finále pavouku B pozdějšímu vítězi celého turnaje a získali cenný bronz!

Kluci gratulujeme.

 

Zpět