Sobota super, neděle již horší - Sympaťáci v Jamolicích 2010

27.06.2010 09:03

Ve dnech 26. - 27. 6.2010 se v areálu letního tábora Pod Templštýnem uskutečnil XII. ročník velkého nohejbalového turnaje neregistrovaných družstev trojic. Turnaje se zúčastnilo 63 družstev, které se utkaly v sedmi 9tičlenných skupinách o dvě postupová místa do závěrečných nedělních bojů. Do turnaje byly přihlášeny dva týmy, Sympaťáci ve složení Pavel Bohuš, Jiří Kolouch a Jaroslav Polák, a Komici ve složení Jan Pospíšilík, Karel Hrdý a Milan Bodó.

Tým Sympaťáků skončil ve skupině třetí, těsně za postupovými pozicemi. Tým Komiků zvítězil ve své skupině bez jediné porážky a postoupil do nedělních bojů.

V neděli bylo 16 postupujících rozděleno do čtyř čtyřčlenných skupin, z nichž první postupují do finálové skupiny o 1.-4.místo. Druzí se utkali o 5.-8.místo. Tým Komiků těsně prohrál první utkání 0:2. Ve druhém utkání opět podlehl, tentokrát velmi nešťastně 1:2, když ve druhém setu neproměnil 3 mečboly. Neproměněné mečboly mrzely o to více, protože po závěrečném zúčtování se ukázalo, že by náš tým posunuly na první místo a do bojů o 1.-4.místo. Bohužel. V posledním utkání Komici jasně zvítězili 2:0 a obsadili 3.místo ve skupině a celkově 9.místo. Z počtu 63 družstev je to velmi dobrý výsledek.

Zpět